Comanda telefonica:

0757 640 318

L - V: 9:00 - 16:00

Efectul Toppik: Inainte / Dupa

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Cautare

Categorii

Politica de reduceri

Bucura-te de produsul tau favorit la un pret redus. Cum? Simplu!

Fiberhold Spray (118ml)

Fiberhold Spray (118ml)

Toppik Fiberhold Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.
Fiind rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, dumneavostră vă veţi simţi în siguranţă indiferent de situaţie.

Mai multe detalii


65,00 lei

TPK0591

Opinia cumpărătorilor

3 voturi - 3 comentarii
Vezi distribuţia voturilor
Citeşte comentariile Scrie parerea ta si castigi

1 alte produse din aceeasi categorie

AddThis Social Bookmark Button

CE ESTE?

Toppik Fiberhold Spray este un fixativ creat special pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr. Acesta vă ajută să vă bucuraţi de efectele produsului Toppik pentru o perioada mai lungă de timp şi să aveţi un plus de siguranţă, chiar şi în condiţii meteo nefavorabile, gen ploaie sau vânt puternic.

 

CE CONŢINE?

Datorită formulei sale speciale pe baza de răşini, vitamina Pro B5 şi alte ingrediente naturale derivate, Toppik Fiberhold conferă un aspect mai sănătos, strălucitor şi natural părului dumneavoastră. Iar fiindcă are un Ph echilibrat de 5.5 , foarte asemănător cu cel al pielii (care este între 4.5 şi 6), acesta este complet inofensiv şi fără efecte adverse. De asemenea, formula sa mai conţine filtre speciale UV-A şi UV-B ce previn deteriorarea şi uscarea firului de păr sub acţiunea razelor ultraviolete.

 

CUM SE FOLOSEŞTE?

Utilizat regulat, un flacon Toppik Fiberhold Spray de 118ml ţine aproximativ 60 de zile. După aplicarea produsului Toppik, ţineţi flaconul la o distanţă de 20-25 cm şi pulverizaţi uşor de câteva ori. Când acesta se usucă, puteţi folosi o perie cu dinţi rari pentru a aranja părul că să obţineţi aspectul final dorit.

 

Puteţi beneficia de un preţ redus la achiziţionarea acestuia împreună cu produsul Toppik Hair Building Fibers. Pentru mai multe detalii accesaţi pagina de PROMOŢII.

  Scris de Oleg B. in data de 22 Sep 2017 :

  Titlu : Sunt foarte multumit de acest produs
  Comentariu : Folosesc Toppik de ceva timp pentru barba, iar rezultatele sunt peste masura asteptarilor mele. Nu se observa deloc produsul si barba pare naturala si mult mai plina.
  (Fiberhold Spray (118ml))


  Raporteaza abuzRaporteaza abuz

  Scris de Alina M. in data de 18 Oct 2014 :

  Titlu : Pulverizator nu prea fin
  Comentariu : Nu stiu, poare pulverizatorul nu este foarte fin.... mi se pare ca la pulverizare se depun stropi prea mari pe firele de par si nu arata OK. In rest, este foarte strong, deci presupun ca fixeaza destul de bine.


  Raporteaza abuzRaporteaza abuz

  Scris de Sorin F. in data de 03 Oct 2014 :

  Titlu : Produs ok
  Comentariu : Foarte bun pentru fixarea parului.


  Raporteaza abuzRaporteaza abuz