Cum functioneaza Toppik

Cum functioneaza produsul Toppik?

Poate ati auzit, adeseori, ca produsul Toppik este unul revolutionar insa, nimeni nu v-a explicat de ce se intampla acest lucru. In randurile care urmeaza, veti afla motivul principal pentru care produsul Toppik merita a fi folosit in rezolvarea problemelor cauzate de un par prea rar.

Barbatii si femeile produc, pe langa firele normale de par, si altele de o dimensiune mai mica si care sunt mai subtiri, sub forma unor foliculi miniaturali, numiti vellus. Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, acestea devin din ce in ce mai mici, astfel incat, intr-un final, ele nu mai ies si, astfel, se pierde aspectul bogat al podoabei capilare, iar singurii foliculi care raman sunt cei lungi, care, insa, sunt mult prea rari fata de cum ne-am dori noi sa fie. La aspectul de par rar mai contribuie si alti factori, precum o conditie medicala sau o ingrijire neadecvata.

Metoda revolutionara a produsului Toppik consta in aplicarea unei pulbere fina de cheratina, incarcata electrostatic, ceea ce o face sa se lipeasca de firul de par. Dupa aplicare, acesta va parea mai gros si va avea un aspect natural, deoarece fibrele Toppik fiind de o marime microscopica, vor fi imposibil de vazut cu ochiul liber. Spre deosebire de mesele normale de par, care sunt facute din materiale sintetice ieftine – de unde si aspectul lipsit de naturalete al acestora – produsul Toppik foloseste aceeasi compozitie ca cea a firului de par, asigurand, astfel, nu doar un aspect natural si bogat ci si stralucire. Secretul unui aspect perfect al acestuia consta in folosirea aplicatorului spray, ce imprastie pulberea Toppik intr-un mod egal, pe toata zona afectata. Astfel, preintampinati problemele de aspect care ar putea aparea de la o aplicare mai mare in doar o zona a scalpului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *