Comanda telefonica:

0757 640 318

L - V: 9:00 - 16:00

Efectul Toppik: Inainte / Dupa

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Cautare

Categorii

Politica de reduceri

Bucura-te de produsul tau favorit la un pret redus. Cum? Simplu!

        

           Produsele existente in stoc sunt expediate în termen de maxim 24 de ore de la data validarii comenzii. Toppik Romania isi rezerva dreptul de a va contacta telefonic sau printr-un email pentru confirmarea comenzii. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre cumparator. In functie de modalitatea de livrarea aleasa acestea sunt:

      - Prin Posta Romana: gratuit (Ridicare de la Oficiul Postal, in 3-4 zile lucratoare**)
      - Prin Fan Courier*:    gratuit (Livrare la domiciliu, in general in 24 de ore**)

* Doar in localitatile din reteaua Fan Courier. Accesati Lista completa a localitatilor ce sunt acoperite de serviciile Fan Courier. Va rugam consultati aceasta lista inainte de a plasa o comanda. Pentru orice alta destinatie ce nu se regaseste in aceasta lista se pot percepe 0,80 RON pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei FAN Courier intr-un sens.
** Durata expedierii (3-4 zile lucratoare / 24 h) se calculeaza din momentul in care ati primit confirmarea telefonica/email ca produsele dvs. au fost predate agentilor de livrare;
In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.