Comanda telefonica:

0757 640 318

L - V: 9:00 - 16:00

Efectul Toppik: Inainte / Dupa

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Cautare

Categorii

Politica de reduceri

Bucura-te de produsul tau favorit la un pret redus. Cum? Simplu!

 

Q. Din ce este facut Toppik?

A. Toppik este un produs natural, alcatuit din nanofibre de cheratina pura, aceeasi proteina ce intra in compozitia parului uman. In urma unui process complex, aceste nanofibre sunt incarcate electrostatic astfel incat la aplicare sa fie atrase ca un magnet de parul dumneavoastra. Iar fiindca nu contine chimicale nocive sau aditivi de nici un fel, acesta este complet inofensiv si fara vre-un efect negativ asupra parului dumneavoastra.

 

Q. Pot folosi Toppik in paralel cu alte produse cosmetice ?

A. Toppik poate fi folosit impreuna cu orice alt fel de produs cosmetic.Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont, este sa aplicati celelalte produse cosmetice (exclusiv fixativ) inainte de a aplica Toppik. Aplicand geluri, spume, seruri dupa ce ati aplicat Toppik cresteti riscul de deplasare a fibrelor si astfel expunerea zonelor ce doriti sa le acoperiti. De asemenea recomandam aplicarea Toppik doar pe parul uscat.

 

Q. Cat tine in general un flacon de Toppik?

A. In functie de marimea zonei cu probleme, un flacon Toppik 12g poate fi folosit in medie la 30 de aplicari. Iar dupa ce v-ati convins de eficienta produsului, va recomandam flaconul Toppik 27g, care va ofera pana la 70 de aplicari.

 

Q. Pot folosi Toppik in paralel cu uscatorul/placa/ondulatorul de par?

A. Este recomandat sa folositi Toppik doar dupa ce utilizati orice echipament de acest gen. La final dupa ce parul e aranjat, aplicati Toppik in zonele unde parul este mai rar. Folositi o perie cu dinti rari pentru a obtine aspectul final dorit si aplicati putin fixativ pentru un plus de siguranta.

 

Q. Toppik poate fi folosit atat de catre femei cat si de catre barbati?

A. Raspunsul este da, Toppik este un produs unisex; La nivel mondial, peste 3 milioane de barbati si femei folosesc produsul Toppik pentru a-si recastige increderea si pentru a se bucura de un par des si plin de volum.

 

Q. Pot aplica Toppik pe parul ud?

A. Recomandam aplicarea acestuia pe parul uscat, deoarece daca se aplica pe parul umed, nanofibrele n-o sa adere la firele existente si o sa se lipeasca unele de altele. Deci, pentru a obtine cele mai bune rezultate, asigurati-va ca parul este uscat inainte de aplicarea produsului.

 

Q. Toppik murdareste asternuturile/hainele/etc.?

A. In procesul de fabricatie, nanofibrele Toppik sunt incarcate electrostatic, astfel incat la aplicare acestea sa fie atrase de firele de par. Legatura creata este atat de puternica incat nanofibrele vor sta perfect fixate chiar si 5 zile de la aplicare. In schimb acestea pot fi foarte usor indepartate, printr-o simpla samponare.

 

Q. Trebuie sa folosesc fixativ?

A. Fixativul este recomandat pentru a fixa mai bine fibrele Toppik de parul dumneavoastra. Folosirea acestuia va ofera un plus de siguranta, mai ales in cazul in care aveti obiceiul sa va bagati des mana prin par. Sau cand mergeti la piscina.
Aveti insa grija sa nu il folositi de la distanta prea mica pentru ca presiunea mare ar putea sa deplaseze fibrele.

 

Q. Pot amesteca diferite culori Toppik?

A. Desigur. De fapt chiar incurajam acest lucru pentru a gasi culoarea care se potriveste cel mai bine parului dumneavostra; in special cand e vorba de culoarea blond sau carunt. Toppik poate fi amestecat fie direct la aplicare (folosind prima data nuanta mai inchisa, apoi cealalta culoare), fie amestecand cele doua culori intr-un alt flacon pentru a crea o culoare personalizata inainte de aplicare. Va oferim gratuit flaconul auxiliar, doar sa ne specificati acest lucru cand faceti comanda.

 

Q. Cat timp rezista Toppik?

A. Dupa aplicare, nanofibrele Toppik vor sta perfect fixate in jur de 3-5 zile sau pana la prima samponare.

 

Q. Folosind Toppik imi va creste parul?

A. Toppik nu ajuta la cresterea parului. Este un produs cosmetic ce a fost conceput pentru a masca zonele cu par (prea) rar. Acesta de ajuta sa obtii aspectul un par des si plin de volum in doar cateva secunde, spre deosebire de tratamentele pentru regenerarea parului, unde trebuie sa astepti luni de zile doar pentru a vedea primele rezultate.  Si asta daca functioneaza.

 

Q. Pot sa folosesc Toppik daca iau alte medicamente?

A. Da. Toppik este complet inofensiv si nu provoaca reactii adverse, deoarece este un produs natural, alcatuit din nanofibre de cheratina. De aceea este complet compatibil cu orice medicament sau tratament pentru par, precum cel cu minoxidil.

 

Q. Cum se aplica nanofibrele Toppik?

A. Procesul de aplicare este incredibil de usor si de eficient. Pentru instructiuni detaliate va rugam sa vizitati pagina ‘Instructiuni de folosire’ de pe site-ul nostru.