Comanda telefonica:

0757 640 318

L - V: 9:00 - 16:00

Efectul Toppik: Inainte / Dupa

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Cautare

Categorii

Politica de reduceri

Bucura-te de produsul tau favorit la un pret redus. Cum? Simplu!


Esti multumit de experienta ta cu Toppik?

 

Politica de reduceri Toppik

Fa-ti cunoscuta opinia si vei fi rasplatit pe masura!

 

Pentru a te bucura de produsul tau favorit la un pret redus, iti oferim posibilitatea de a castiga reduceri semnificative, unele chiar permanente, la comenzile efectuate pe site-ul nostru.

Sunt 4 modalitati in care poti castiga aceste vouchere:

 


Comentariu ToppikCOMENTARII LA PRODUS

Logheaza-te pe site cu contul tau si scrie un comentariu, in sectiunea dedicata produsului testat, in care sa relatezi in cateva cuvinte experienta utilizarii lui si rezultatele pe care le-ai obtinut. Vei fi recompensat automat cu un voucher de reducere cu 10% din valoarea comenzii, pe care il vei putea utiliza la o achizitie viitoare. Daca ai facut insa comanda telefonic, poti trimite un SMS la numarul 0757.640.318 sau folosi formularul din pagina de contact.

Toppik Hair Building Fibers

Share comentariu Toppik pe FacebookSHARE PE FACEBOOK

Da like acelui comentariu, pentru a-l distribui mai departe pe contul tau de Facebook si a impartasi cu prietenii de acolo experienta Toppik. Vei fi recompensat cu inca un voucher de 10 lei, sub forma unui cod pe care il poti folosi la o achizitie viitoare.

Toppik Hair Building Fibers

Rezultate obtinute folosind produsul Toppik

TESTIMONIALE FOTO/VIDEO

Trimite-ne pe email sau prin formularul de contact o serie de poze sau un scurt material video cu rezultatele pe care le-ai obtinut, inainte si dupa utilizarea produsului comandat de la noi, oferindu-ne permisiunea de a le publica pe site-ul nostru. Vei fi recompensat cu un voucher 10% reducere PERMANENTA la orice comanda vei face de acum inainte pe site.

Toppik Hair Building Fibers

Recomanda Toppik prietenilor taiRECOMANDARI

Recomanda produsele Toppik prietenilor tai si trimite-ne si noua adresele lor de email (prin email, SMS sau folosind formularul de contact). Pentru fiecare persoana care va face o noua comanda utilizand o adresa de email din cele pe care ni le-ai trimis, atat dumneavoastra cat si prietenul respectiv veti primi automat un voucher de reducere de 20% la urmatoarea comanda.


Recomanda Toppik prietenilor tai


INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE VOUCHER:

Instructiuni de folosire Toppik

   

Pentru utilizarea unui voucher de reducere efectuati pasii urmatori:
Instructiuni de folosire Toppik