Comanda telefonica:

0757 640 318

L - V: 9:00 - 16:00

Efectul Toppik: Inainte / Dupa

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Cautare

Categorii

Politica de reduceri

Bucura-te de produsul tau favorit la un pret redus. Cum? Simplu!

     Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Astfel, daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna in termen de 30 zile de la data primirii lor.

     Ordonanta Guvernului Nr 130/2000 prevede urmatoarele:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile de transport ale produselor".

Toate retururile vor putea fi procesate in masura in care sunt indeplinite anumite conditii, si anume:
     1. Trimiteti o cerere scrisa la adresa de email info@toppik-romania.ro in care specificati ce produs doriti sa returnati , numarul comenzii si motivul returnarii (optional). Puteti face acelasi lucru folosind formularul din pagina de contact si sa alegeti ca si subiect 'Returnare produse'.
     2. Produsele nu sunt deteriorate si sunt insotite de ambalajul original in care au fost livrate (conditie exclusiva pentru aplicator si hairliner). 
     3. Ati primit de la operatorul nostru aprobarea de a trimite produsul inapoi. Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila nu va putea fi procesat.

     La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

     Conform legii, Toppik Romania va inapoia valoarea comenzii integral in cel mult 48 de ore de la data returnarii. Returnarea produselor se face doar prin curierat, taxele aferente fiind gratuite.