Comanda telefonica:

0757 640 318

L - V: 9:00 - 16:00

Efectul Toppik: Inainte / Dupa

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Cautare

Categorii

Politica de reduceri

Bucura-te de produsul tau favorit la un pret redus. Cum? Simplu!


AI PROBLEME CU CĂDEREA PĂRULUI?

Atunci ai nimerit la fix! Toppik oferă o metodă eficientă şi complet naturală pentru eliminarea aspectului de păr (prea) rar. Folosirea acestuia este complet nedetectabilă astfel că nimeni nu va şti că aveţi probleme cu căderea părului.

Dacă nu eşti încă sigur că Toppik este potrivit pentru tine, verifică doar câteva rezultate fantastice pe care alţii le-au obţinut folosind acest produs. Toppik vă garantează că în 30 de secunde aspectul dumneavoastră se va îmbunătăţi considerabil, veţi fi mai fericiţi şi vă veţi recăpăta încrederea. Pentru a fi mai uşor de urmărit, le-am grupat în cele trei categorii:

 

FOTO

VIDEO

de laCLIENTI

 


INFO: Click pe slider, ţine apăsat şi trage stânga-dreapta pentru a vedea diferenţele.

 

Melina - Par rar
Părul Melinei este rar, în special, pe linia laterală. Ea foloseşte Toppik Fibre, nuanţa şaten-închis, împreună cu aplicatorul tip spray pe linia părului pentru a crea efectul de păr des natural. Iar la final, pentru o mai bună fixare a fibrelor, ea foloseşte fixativul Toppik Fiberhold Spray.

 

 

 

Zoe – Alopecia areata
Există multe motive pentru care femeile îşi pierd părul, cum ar fi probleme hormonale, după naştere, chimioterapie, etc. Zoe are alopecia areată, o problemă de autoimunitate care provoacă căderea părului pe diferite porţiuni. Ea spune că folosirea produsului Toppik Fibre i-a schimbat viaţa!

 

 

 

Andrea – Par fin si subtire
Andrea a avut întotdeauna părul fin şi subţire. Pentru a crea efectul un păr des şi bogat, Andrea foloseşte Toppik Fibre împreună cu Hairliner-ul de la Toppik, cu dinţi neregulaţi. Acesta din urmă o ajută să obţină aspectul natural al părului când aplică Toppik în partea din faţă a scalpului.

 

 

 

Noellie – Par foarte rar
Noellie are părul foarte rar şi subţire în faţă. Ea foloseşte Toppik Fibre împreună cu Aplicatorul şi Hairliner-ul pentru a crea efectul de puf de păr, care facilitează trecerea către părul natural şi contureaza linia naturală a părului.

 

 

 

Jonathan – Par rar si subtire
La fel ca marea majoritate a bărbaţilor trecuţi de o anumită vârstă, Jonathan are păr rar cu tentinţă de calviţie. El aplică Toppik Fibre - şaten închis pe păr în zonele în care părul este mai rar şi subţire pentru a-şi recăpăta aspectul de păr des şi sănătos în doar 30 de secunde.

 

 

 

Ahmed – Calvitie
Ahmed are părul rar pe toată suprafaţa scalpului. Pentru o aplicare mai rapidă şi uniformă a fibrelor, acesta se foloseşte de sistemul original tip sită, prin presărare, al produsului Toppik. Astfel, în doar câteva secunde, Ahmed obţine efectul unui păr des şi bogat.

 

 

 

Dacă ne laşi un review foto/video cu rezultatele obţinute de tine, folosind formularul din pagina de contact, îţi oferim cadou un voucher de 10% reducere permanentă la orice comandă pe site-ul nostru!