Comanda telefonica:

0757 640 318

L - V: 9:00 - 16:00

Efectul Toppik: Inainte / Dupa

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Cautare

Categorii

Politica de reduceri

Bucura-te de produsul tau favorit la un pret redus. Cum? Simplu!

Balsam densificator Toppik (250ml)

Balsam densificator Toppik (250ml)

Balsamul Toppik cu efect hidratant revitalizează părul deteriorat, subţire sau prea fin, lăsându-l strălucitor, descurcat şi foarte uşor de pieptănat.

Mai multe detalii


75,00 lei

TPK0692

Opinia cumpărătorilor

Nu există comentari pentru acest produs
Scrie parerea ta si castigi

2 alte produse din aceeasi categorie

AddThis Social Bookmark Button

CE ESTE?

Balsamul Toppik este un produs de îngrijire a părului ce completează perfect şamponul din aceeaşi gamă. Efectul hidratant şi formula hrănitoare îl fac potrivit pentru toate tipurile de păr şi pentru orice anotimp.

 

CE CONŢINE?

Acest balsam preia formula clasică Toppik, pe bază de proteine cheratinice, şi o îmbogăţeşte cu extract hrănitor de aloe. Fără parabeni, sulfaţi sau alte chimicale dăunătoare, balsamul densificator Toppik hrăneşte firele de păr, contribuind la menţinerea sănătăţii şi la îngrijirea mult mai uşoară a acestora.

 

CUM SE FOLOSEŞTE?

Balsamul Toppik este ambalat în flacoane de 250 ml. Se aplică direct pe părul ud, după ce acesta a fost şamponat şi clătit în prealabil, insistându-se asupra vârfurilor şi evitându-se contactul cu scalpul. Se lasă să acţioneze aproximativ un minut, după care părul se clăteşte, se usucă şi se coafează ca de obicei. Pentru un efect sporit de volum, se recomandă folosirea impreună cu serul densificator Toppik.