Comanda telefonica:

0757 640 318

L - V: 9:00 - 16:00

Efectul Toppik: Inainte / Dupa

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Cautare

Categorii

Politica de reduceri

Bucura-te de produsul tau favorit la un pret redus. Cum? Simplu!

Pachet Toppik 27g complet (economic kit)

Pachet complet Toppik (economic kit) la un pret promoţional!

In plus, la orice comanda, beneficiezi de:

Garantii toppik-romania.ro

Mai multe detalii

Continutul pachetului

1 x Toppik Fibers (27g)

Produsul Toppik vă oferă o soluţie inteligenţă şi convenabilă dacă aveţi probleme cu căderea părului, aveţi zone cu păr rar sau pur şi simplu vă doriţi aspectul un păr mai des şi plin de volum.

Flaconul are 27 grame şi este suficient pentru aproximativ 30-40 de aplicări, între 60-75 de zile la o utilizare regulată.

1 x Spray Aplicator Duo

Acest aplicator de tip spray ajută la aplicarea cu precizie şi distribuirea uniformă a nanofibrelor Toppik.
Este compatibil cu ambele flacoane de Toppik Fibers (12g şi 27g).

În pachet primiţi gratuit şi un Hairliner, accesoriu ce facilitează aplicarea nanofibrelor Toppik în partea din faţă a creştetului, pe linia părului şi ajută la obţinerea unui aspect final cât mai natural.

1 x Fiberhold Spray (118ml)

Toppik Fiberhold Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.
Fiind rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, dumneavostră vă veţi simţi în siguranţă indiferent de situaţie.

Alegeti o culoare:

 • 1.Brunet
 • 2.Saten inchis
 • 3.Saten mediu
 • 4.Saten deschis
 • 5.Roscat
 • 6.Blond mediu
 • 7.Blond deschis
 • 8.Carunt mediu
 • 9.Carunt


345,00 lei

in loc de 365,00 lei


Opinia cumpărătorilor

1 voturi - 1 comentarii
Vezi distribuţia voturilor
Citeşte comentariile Scrie parerea ta si castigi

7 alte produse din aceeasi categorie

AddThis Social Bookmark Button

TOPPIK FIBERS (27g)

   Toppik este un produs natural, ce are la bază nanofibre de cheratina pură, aceeași substantă ce formează părul uman. Aceste nanofibre sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare sunt atrase ca un magnet de firele de păr pentru a crea în final aspectul unui păr des și plin de volum. Având aceași structură ca și părul natural, sunt imposibil de detectat, chiar și privind de la o distanță de câțiva centimetrii.
Explicatia stiintifica Toppik
   Fiind un produs unisex, Toppik este soluţia perfectă atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Acesta se aplică foarte uşor şi rapid , în doar 30 de secunde. Deoarece sunt încărcate electrostatic, nanofibrele vor sta atât de tare fixate încă părul tău va arată bine şi câteva zile, până la o nouă aplicare. Se indeparteaza usor, printr-o simplă şamponare.
    Fiecare flacon Toppik Fibers 27g este disponibil în 9 nuanțe de culoare şi este suficient pentru aproximativ 30-40 de aplicări (între 60-75 de zile, la o utilizare regulată).

 

TOPPIK SPRAY APLICATOR

   Toppik Spray Aplicator este un accesoriu care te ajută să aplici uniform şi cu mai multă precizie nanofibrele Toppik asupra zonelor cu păr rar. Acesta este în special eficient la aplicarea în partea din faţă, pe linia părului. Datorită preciziei, veţi folosi mai puţin Toppik la fiecare utilizare şi veţi ajunge în final să faceţi economii.
Toppik Spray Aplicator este compatibil cu ambele flacoane de Toppik Fibre (12g şi 27g), după ce aţi înlăturat sita. Aceasta iese foarte uşor dacă răsuciţi puţin în timp ce trageţi de ea. Pe urmă infiletaţi aplicatorul şi e gata de utilizare.

 

FIBERHOLD SPRAY (118ml)

   Toppik Fiberhold Spray este un fixativ creat special pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr. Acesta vă ajută să vă bucuraţi de efectele produsului Toppik pentru o perioada mai lungă de timp şi să aveţi un plus de siguranţă, chiar şi în condiţii meteo nefavorabile, gen ploaie sau vânt puternic.
   Datorită formulei sale speciale pe baza de răşini, vitamina Pro B5 şi alte ingrediente naturale derivate, Toppik Fiberhold conferă un aspect mai sănătos, strălucitor şi natural părului dumneavoastră. Iar fiindcă are un Ph echilibrat de 5.5 , foarte asemănător cu cel al pielii, acesta este complet inofensiv şi fără efecte adverse.
Utilizat regulat, un flacon Toppik Fiberhold Spray de 118ml ţine aproximativ 60 de zile.

 

TOPPIK HAIRLINE OPTIMIZER

   Toppik Hairliner este un accesoriu patentat cu un design special ce facilitează aplicarea produsului Toppik în partea din faţă a creştetului, pe linia părului, ajutând la obţinerea unui aspect final mai natural. Modelul simulează creşterea părului, evitând astfel apariţia ‘liniei dreapte’ în urmă aplicării nanofibrelor de către o persoană fără experienţă. De asemenea, previne căderea acestora pe frunte, mai ales dacă utilizaţi Toppik direct din flacon, fără aplicator.
 • Greutate 27 gr
 • Utilizari 40
 • Culori 9
  Scris de Clara C. in data de 22 Dec 2015 :

  Titlu : Cu adevarat incredibil!
  Comentariu : Ma bucur ca am achizitionat acest produs! Rezultatele sunt spectaculoase! Merita efortul! Recomand cu drag!
  (Pachet Toppik 27g complet (economic kit))


  Raporteaza abuzRaporteaza abuz

Continutul pachetului